Studio Fit

Zuzana Kielová



Chcete zhubnout, zesílit, změnit životní styl a nevíte jak začít?  Máte konkrétní problém, se kterým si nevíte rady? Jsme tu pro Vás. Vytvoříme Vám individuální výživový a pohybový plán, který Vás krok za krokem povede k vysněnému cíli.

Telefon: 732260096
E-mail: zuzana.kielova@seznam.cz
WWW: www.fitpardubice.cz
Facebook:
Adresa: Sladkovského 415
53002 Pardubice
Pobočky: Chrudim

Články

Jáhlový dezert

Jáhlový dezert s malinami a lesní směsí

Suroviny 10 porcí:
150g měkkého tvarohu, 120g zakysané smetany, med, 170g jáhel (po uvaření cca 400g), vanilkový cukr, 20g škrobu,150g malin a lesní směsi

Ryby v jídelníčku dětí
23.06.2014

Nedostatkem dětských jídelníčků bývá absence ryb a rybích výrobků. Pro podávání ryb dětem platí stejná pravidla jako pro dospělé. Měly by je mít v jídelníčku alespoň dvakrát týdně.

Proč je konzumace ryb pro organizmus důležitá? Rybí maso je bohaté na kvalitní a lehce stravitelné bílkoviny. Je nenahraditelným zdrojem vícenenasycených mastných omega-3 kyselin, kterých máme ve stravě nedostatek a pro správný vývoj dítěte jsou nenahraditelné, protože organismus si je v dostatečném množství neumí sám vytvořit. Ryby jsou zdrojem vitamínů, zejména skupiny B. Mořské ryby obsahují i značné množství vitamínu A, vitamínu D a z minerálních látek je to například jód, selen a vápník.

Jahodový dezert s ricottou
02.06.2014
Červené, sladké a voňavé! Začíná sezóna červeného zdraví a jahody nás lákají téměř na každém kroku. Můžeme z nich připravit lehký dezert s ricottou, jehož příprava je velice jednoduchá. Jahody jsou sladké a Ricootta sama o sobě je nasládlá, takže není nutné ji doslazovat. Pokud byste chtěli sladší varuantu, přidejte lžičku medu a smíchejte spolu s ricottou .
Žitný chléb s bylinkami
14.05.2014
Paříte mezi ty, co mají prodloužený víkend a chcete ho využít k likvidaci plevele na vašich zahrádkách? Máte na zahradě kopřivy a chystáte se jich o víkendu zbavit? Byla by to škoda. Zužitkujte je a upečte žitný chléb s bylinkami a hned máte netradiční variantu svačiny pro vaše děti.
Jarní hraní s chřestem
19.05.2014
Ukažme svým dětem, že vaření může být zábava. Využijme toho, že je sezóna chřestu v plném proudu. Proč zařadit chřest do jídelníčku? Tato zdravá zelenina, díky svému složení, dodá našemu tělu vitalitu. Obsahuje velké množství vody, bílkovin a vlákniny. 100g chřestu má pouze 92 kJ. Do palety prospěšných látek, které obsahuje, patří zejména vitaminy skupiny B (včetně kyseliny listové - ve 100g chřestu je 37% doporučené denní dávky) a vitamin C a betakaroten. Z minerálních látek to je pak draslík, fosfor, hořčík, vápník, zinek a železo.
Červená řepa na svačinku
05.03.2014
Pokud si chcete připravit chutnou, rychlou a zdravou svačinu, zvolte červenou řepu. Červená řepa je výborným zdrojem kyseliny listové.Obsahuje ale také vitamíny C a E. Z minerálů je to hořčík, draslík,jód, železo, mangan, zinek a pokud je správně pěstována, pak také selen.Nesmíme zapomenout ani na stopové prvky rubidium a cezium. Díky svému červenému barvivu je výborným antioxidantem.

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: