Welko Team s.r.o.

Institut zdravého života



V našich dvou poradnách v Brně poskytujeme komplexní poradenství v oblasti výživy a zdravého životního stylu. Garantujeme přísně individuální přístup ke každému klientovi. Neřešíme žádné diety, ani nejsme svázáni se žádnou firmou obchodující s doplňky stravy. Naše zkušené poradkyně vždy zpracují klientovi vyvážený stravovací plán odpovídající jeho specifickým potřebám, který mu zajistí jak snížení tělesné hmotnosti bez následného Jo-Jo efektu, tak i udržení tělesné hmotnosti při současné změně poměru tělesného tuku a svalové hmoty, nebo také zvýšení tělesné hmotnosti. Ke zjištění aktuálního stavu klienta používáme moderní diagnostickou techniku, konkrétně bioimpedanční přístroj InBody a přístroj MaxPulse, který zjišťuje stav autonomní nervové soustavy - té, která řídí naše trávení a metabolismus. Víc informací najdete na našich webových stránkách www.welko.cz.

Odborný garant Institut a jeho hlavní lektor Ing. Vladimír Klescht je členem Aliance výživových poradců, napsal několik publikací na téma zdravého životního stylu a je rovněž odborným spolupracovníkem řady projektů zaměřených na zdravé stravování jako prevence proti civilizačním nemocem. 


Telefon: +420 725481032
E-mail: info@welko.cz
WWW: www.welko.cz
Facebook:
Adresa: Veletržní 13
60300 Brno
Pobočky: Prodejna Zdraví s chutí - OC Omega, Nám. Svobody, Brno

Články

PROFESE VÝŽIVOVÝ PORADCE BYLA ZAPSÁNA DO NÁRODNÍ SOUSTAVY KVALIFIKACÍ
29.04.2019

Jak všichni velmi dobře víte, Výživový poradce je v současnosti živnost volná, což má za následek, že vedle poctivých, výživy, potravin a kulinářských úprav skutečně znalých poradců, se objevují také různí prodejci potravních doplňků a superpotravin, jejichž jediným cílem je zisk a nikoli pomoc klientovi. Řekněme si otevřeně, že tito (a klidně je nazvěme šmejdy) bohužel o výživě většinou neví nic a velmi často klientům podávají zavádějící informace, nebi jim dokonce přímo lžou a tím dělají seriózním výživovým poradcům špatné jméno v očích veřejnosti. I školících středisek pro výživové poradce je v republice nepřeberné množství a úroveň jejich absolventů je velmi rozdílná. Je smutnou skutečností, že i u středisek, která mají akreditaci Ministerstva školství České republiky (MŠMT ČR).

Školení pro práci s nutriční aplikací Planeat

okud jste už slyšeli o nutriční apilkaci Planeat a rádi byste se s ní seznámili a začali s její pomocí tvořit stravovací plány pro svoje klienty, můžete tak učinit na některém ze školení, které organizujeme již nejenom v Brně, ale v celé řadě dalších krajů ČR. Postupně budujeme síť krajských lektorů/školitelů, kteří Vás uvedou do jiného výživářského světa - do světa Planeat. Kraje, kde naši lektoři/školitelé již působí, termíny školení a také přihlášku najdete na https://www.welko.cz/inpage/planeat/ 

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: