Bc. Daniela Poláchová

Studio Cesta ke změně, Výživou ke změně



Pokud jste rozhodnuti změnit svůj životní styl k lepšímu, skončit s kolotočem nesmyslných diet a nuceného cvičení, jestli cítíte potřebu zjistit, jak je možné se na jídlo a pohyb dívat jinak a jak najít to pravé, jsme tu pro Vás.

Věříme, že každý člověk je originál a každému vyhovuje něco jiného. A proto pracujeme velmi individuálním přístupem ke každému klientovi. Podporujeme to, co Vás v životě i jídle těší, a budeme se to snažit maximálně přiblížit zdravému pojetí. Našim cílem je, abyste pocítili pozitivní změnu, byli zdraví, v pohodě, plní energie a měli se rádi. Studio Cesta ke změně je místem pro Váš růst a relaxaci.

Specializujeme se také na poradenství pro alternativní výživové směry - vegetariány, vegany a příznivce bezlepku. Pokud si chcete být jisti, že se stravujete vyváženě a nic vám v jídelníčku nechybí nebo si jen chcete obohatit svůj kuchařský repertoár, přijďte. My "jen" neradíme, ale ukážeme, jak prakticky na to.

Kromě služeb výživového poradenství a kurzů vaření pro jednotlivce,nabízíme spolupráci firmám. V rámci Dnů zdraví poskytneme analýzu tělesného složení na BIA přístroji Tanita, konzultaci s výživovým poradcem a ochutnávku zdravých jídel vašim zaměstnancům či klientům přímo u vás ve firmě.


Telefon: 607102827
E-mail: daniela@vyzivoukezmene.cz
WWW: www.vyzivoukezmene.cz
Facebook:
Adresa: Bubenská 704/51
17000 Praha 7-Holešovice

Články

Na zdraví!?
10.03.2014

Hlídáte si, co jíte a přesto nehubnete? A co ALKOHOL? Tady je přehled, kolik kalorií nám k dennímu příjmu přidá sklenička vína, půllitr piva nebo panák tvrdého alkoholu.

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: