Nevíte, jestli si náhodou v obchodě nekupujete "zajíce v pyti"? Také se nevyznáte ve všech těch etiketách? Nejste si úpně jistí tím, co je zdravé a co nikoli? Jak poznám to opravdu celozrnné pečivo? Je tohle vhodný jogurt? A jaké mám zvolit Žervé? Kolik tuku má tenhle sýr? Je tohle kvalitní šunka?
A milion dalších nezodpověděných otázek se Vám neustále při každém nákupu honí hlavou...Už nemusí! Rádi Vám na Vaše dotazy odpovíme, všechny potraviny prozkoumáme, rozebereme a konečně si řekneme, co je zdravé, co bychom kupovat měli a co je jen pouhá reklama a lákání zákazníka.
Bude to nespoutaný boj, ale každé potrevině přijdeme na kořínek a totálně jí rozpitváme do nejmenšího detaiu:)
10.9. Přednáška v Čajovně u Džoudyho
v 18:00
- co jsou doplňky stravy
- jsou vůbec vhodné a čeho se vyvarovat
- kdy se k nim uchýlit
Přednáška z cyklu Moderní výživa a její dopad na zdraví. Během přednášky se dozvíte, co to vlastně doplňky stravy jsou, jaká je jejich kategorizace a čemu se vůbec hodí. Všude na nás tlačí reklama, jak se bez nich neobejdeme a jak jsou dobré. Je to vůbec pravda? Kdy se k doplňkům stravy obrátit a kdy se jim vyhnout? Čeho si všímat a podle čeho si vybírat? Povíme si tipy a rady, které určitě uplatníte v praxi.
9.10. Přednáška v Čajovně u Džoudyho
v 18:00
Základy výživy
Během přednášky se dozvíte, co patří mezi základní kameny naší stravy. Jak si správně sestavit jídelníček a jak správně kombinovat jednotlivé složky. Ukážeme si, že zdravá výživa vůbec nemusí být těžká.
Připravujeme
Nástavbové studium pro výživové poradce, které je vhodné nejen pro absolventy rekvalifikačních kurzů
Poradce pro výživu, ale také pro výživové poradce z praxe i širokou veřejnost. Vybírat lze z několika praktických modulů, přičemž nechybí samozřejmě ani teoretický. Studium je vhodné na doplnění znalostí a také na získání nových zkušeností, neboť budete moci prakticky aplikovat své vědomosti v různých oblastech!