Kniha: Tak co mám jíst?

Rubrika: Ostatní
Kniha: Tak co mám jíst?
Zamýšlíte se nad svým zdravím a stravou, kterou si každý den připravujete? V tom případě je publikace známého odborníka na zdravou výživu RNDr. Petra Fořta, CSc. určená právě vám. Přináší totiž vyčerpávající a cenné informace o racionální výživě a různých „léčebných a redukčních dietách". Nevyhýbá se ani alternativním výživovým stylům či tématu obezity. Dozvíte se, jaká je metabolická typologie, které potraviny jsou zdraví prospěšné a které naopak přinejmenším sporné. Značný prostor je věnován i problematice stravy v těhotenství a výživě v pokročilejším věku.

informace o autorovi:
RNDr. Fořt Petr, CSc.
Pan doktor Petr Fořt je absolventem Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Od absolutoria pracoval převážně v lékařských oborech - klinické biochemii, experimentální imunochemii na pražské lékařské fakultě a také jako vědecký pracovník v oboru fyziologie a dietologie vrcholového sportu. Je autorem desítek vědeckých prací zabývajících se fyziologií a biochemií sportu. Již třetím rokem spolupracuje s Českou televizí na pořadu o výživě s názvem "Pod pokličkou".

www.grada.cz


Další články z rubriky Ostatní

Nadváha a obezita - nejen estetický problém. Část 3. Komplikace a léčba

Jaké jsou důsledky a komplikace nadváhy? Některé můžeme pozorovat ihned, ale většina z nich se projeví až za několik let. Obezita nebolí a proto nás nenutí s ní ihned při prvních příznacích bojovat. O to je zákeřnější a tichý zabiják, který s sebou přináší mnohá závažná onemocnění.

Autor: Mgr. Veronika Mlčochová - Poradna NutriFit - výživové poradenství Prostějov, Znojmo, Kroměříž, Praha, Brno  

Pozvánka na seminář o obílovinách

Středisko vzdělávání s.r.o. Vás zve na další seminář, který je vhodný nejen pro výživové poradce, ale také pro všechny, kdo se zajímají o zdravou stravu. Tentokráte jsme pro Vás připravili téma Obiloviny - jejich tradiční a netradiční zpracování a zařazení obilovin do jídelníčků

Newsletter





Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: