Mgr. Iveta Juričičová

Výživový poradce Kladno, online koučink



Mojí filozofií je intuitivní přístup k výživě, jednoduchost a porozumění potřebám vlastního těla. Klíčem jsou udržitelné principy, které nás dovedou k trvale udržitelným výsledkům. Z vlastních zkušeností nevěřím na držení nesmyslných a drastických diet, hladovění, seznamy povolených a zakázaných potravin, přehnané odpočítávání jednotlivých surovin, nevyužívám ani zázračné koktejly, detoxy nebo pilulky na hubnutí.

Mohu tedy nabídnout širokou škálu služeb - poradenství při jakékoli úpravě váhy nejen u dospělých, ale také u dětí a seniorů, poradenství ve sportovní výživě nebo třeba i během těhotenství, po porodu a při kojení. Správná strava může dokonce pomoci s řešením různých zdravotních obtíží jako je únava, trávicí potíže, může pomoci snížit hladinu krevního cukru, cholesterolu, pomáhá zvládnout potravinové alergie či intolerance. Dostatečná kvalitní výživa také pomáhá srovnat hladiny hormonů a navrací ženám menstruační cyklus.

Začni svou cestu k lepšímu životu ještě dnes a kontaktuj mě pro osobní konzultaci. Nemusíš na to být sám, já ti ráda ve tvé cestě za lepším já pomohu. :)


Telefon: 793941454
E-mail: i.juricicova@gmail.com
WWW: www.ivetajuricicova.cz
Adresa: Americká 2487
27201 Kladno

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: