Jana Schillerová

Dietlinie



Nabízíme poradenství v oblasti výživy. Zabýváme se výživovým poradenstvím pro dospělé a děti. Specializujeme se na redukci váhy, detoxikaci organismu, zásodotvornou regeneraci, výživu sportovců.

Nabízíme odbornou pomoc maminkám dětí s nadváhou, těhotným, maminkám na mateřské, sportovcům, seniorům a všem, co chtějí zhubnout, přibrat a kteří se chtějí dozvědět něco více o výživě. Pomůžeme Vám sestavit speciální jídelníček s ohledem na zdravotní stav (cholesterol, cukrovka, alergie), naučíme a vysvětlíme změny a základní principy ve stravování. Navrhneme cvičební plán, popř. podle potřeby nabídneme vhodnou suplementaci. Budeme Vaším průvodcem při zásadních změnách ve Vašem životě, na kterého se můžete spolehnout a kdykoliv obrátit.

Co Vám můžeme nabídnout:

- zdravé hubnutí a pravidelná kontrola váhy
- správnější stravovací návyky a jejich zásady
- možnost vylepšení zdravotního stavu, kdy nadváha a obezita již přinesla civilizační nemoce
- detoxikace organismu - zásadotvorná regenerace

 

U nás nejen poznáte nové potraviny, varianty, alternativy, ale zároveň je možné u nás vše zakoupit, jelikož jsme provozovateli eshopu s biopotravinami a přirodními doplňky.            

 

 

 

 

 

 


Telefon: 607404444
E-mail: dietlinie@gmail.com
Skype: dietlinie
WWW: dietlinie.cz
Facebook:
Adresa: Zenklova 32/28
18000 Praha 8

Články

Detoxikace (očista) organismu
28.04.2014
Jaro je zpravidla nejlepší období pro zahájení očisty neboli detoxikaci. Znečištěné životní prostředí, nevhodná strava a stres, to vše zatěžuje náš organismus jedovatými látkami, které jsou příčinou mnoha onemocnění.

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: