Bc. Martina Jandová

Certifikovaný výživový poradce



Jak zhubnot zdravě a bez diety? Aneb průběh tříměsíčního programu.Nevíte si rady jak zdravě zhubnout a přitom nemít pocit hladu, prostě nedržet dietu? Nebojte, žádné "babské rady" ode mě neuslyšíte, jsem kvalifikovaný poradce pro výživu. Můj tříměsíční program, který jsem připravila se skládá ze čtyř kroků.1. Vstupní konzultacePři objednání tříměsíčního programu je vstupní konzultace v hodnotě 400,- Kč ZDARMA!Již před první návštěvou vám zašlu e-mailem vstupní dotazník a formulář na zapisování týdenního jídelníčku nebo si ho můžete stáhnout zde. Tyto formuláře si vyplněné přinesete na vstupní konzultaci s sebou.Ze zapsaného týdenního jídelníčku zjistím průměrnou denní energetickou hodnotu potravy a přísun jednotlivých živin (sacharidů, bílkovin, tuků). Dozvím se, jaké potraviny máte rádi a které naopak nechcete do nového výživového plánu zařadit.Dále zjistím vaši aktuální pohybovou aktivitu a domluvíme se na nejvhodnějším pohybovém programu. 2. Vážení a měření přístrojem TanitaNásledně bude provedeno měření a tělesná analýza na přístroji Tanita:Množství tělesného tukuMnožství viscerálního tukuBody mass index (BMI)Množství aktivní tělesné hmotyBazální metabolismusHodnocení fyzické kondiceMetabolický věkMěření tělesných obvodůVáženíZjištěné informace mi slouží k tomu, abych mohla vytvořit výživový plán přesně podle potřeb klienta.3. Sestavení nutričního plánu a jídelníčkuZa 1 - 2 týdny od vstupní konzultace vytvořím individuální plán na základě všech zjištěných informací, který obsahuje:- podrobný rozbor vašeho týdenního jídelníčku (zjištění denní energetické hodnoty, množství jednotlivých živin - sacharidů, bílkovin, tuků).- zjištění dosavadních chyb ve výživě a doporučený postup, jak se jim nadále vyvarovat- vyhodnocení sportovních aktivit a doporučení nejvhodnějšího pohybu- podrobný redukční jídelníček na jeden týden, jednotlivá jídla lze vzájemně kombinovat- recepty na přípravu hlavních jídel- doporučení vhodnější skladby nového jídelníčku a návod, jak se naučit si sám sestavit svůj jídelníček- fotografie doporučených potravin a informace v jakých obchodních řetězcích jsou k zakoupení4. Průběžné kontroly a tělesné měřeníPo třech týdnech od předání výživového plánu, přichází na řadu přeměření a zjišťování prvních výsledků. Zjišťuji, zda vám výživový plán vyhovuje, zda není potřeba provést nějaké změny ve stravování a v pohybové aktivitě.Během tříměsíčního programu jsou provedeny čtyři kontrolní měření, které se uskuteční v rámci konzultace (cca 60 minut), zde je prostor na zodpovězení otázek, vyřešení případných problémů, vaší motivace a samozřejmě stále vás po malých krůčkách učím novým a novým věcem, abyste dokázali nové informace vstřebat a zároveň použít v praxi.V průběhu prvních týdnů i celého programu pak s vámi komunikuji i prostřednictvím emailu, facebooku nebo telefonu.Nabízím tyto nutriční programy:Standardní redukční programPro těhotné a kojící ženyPro diabetikyPro celiatiky

Telefon: 739 236 923
E-mail: info@martina-jandova.cz
WWW: www.martina-jandova.cz
Facebook:
Adresa: Nové Město 34
503 51 Chlumec nad Cidlinou

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: