Proč detoxikovat tělo?

Rubrika: Metody hubnutí
Autor: Ing. Martin Škába

Doba 21. století = doba plná jedů

Naše tělo se už od narození potýká s přílivem mnoha a mnoha látek, které se usazují v našich orgánech a tkáních. Dostávají se do našich těl hlavně díky vzduchu, jídlu a vodě. Ač to pro mnoho z nás může znít dost negativně, dnešní doba je plná skrytých jedů, které naše tělo zaplavují toxickými látkami. Jsou nejenom v naší stravě, ale i ve vodě, kterou pijeme.Dnes je prokázáno, že za mnoha chorobami stojí právě příčina, že tělo je zaplavováno přívalem toxických látek a jejich dlouhodobé kumulace v organismu.V neposlední řadě se do těla dostávají různí paraziti, viry, bakterie, kteří náš organismus zatěžují a ničí.

Co si mám představit pod pojmem detoxikace těla?

Detoxikace je souhrn postupů, jak naše tělo zbavit parazitů, virů, bakterií, plísní a toxických látek. Naši předci byli v tomto ohledu velmi chytří a předávali si z generace na generaci různé techniky, užívání bylinek, různé druhy půstů a také úpravy stravy  s jedním cílem - pomoci tělu zbavit se škodlivin. Díky tomu, že během léčby jsem se na vlastní kůži setkal s mnoha technikami a přístupy k detoxikaci těla, předávám tyto znalosti dále a pomáhám lidem být zdravější. I některé moderní přístupy jsou vhodné a šetrné k očistění těla. Kombinace moderní vědy se starými „věděními" je úžasná a skvěle fungující.

Proč bych se měl zajímat o detoxikaci těla, když se to v médiích neprobírá?

Zajímal vás někdy pohled na fakt, proč se něco rozebírá v médiích? Mnohdy je to propojeno s určitým finančním obnosem. Ale pokud to zrovna není o mnoha penězích nebo by to naopak mohlo zapříčinit odliv peněz z určitého sektoru, málo kdy se to uveřejňuje.

Vše je o tom, zda chcete hledat příčinu choroby nebo chcete jen potlačovat její příznaky. Nejsem zde proto, abych posuzoval dnešní svět. Jsem velmi vděčný, že jsem se mohl uzdravit díky starým osvědčeným technikám, které fungovaly již před mnoha staletími. Bohužel na mnoho z nich se během začátku 20. století díky rozvoji průmyslu, farmacie, potravinářství, lékařství a techniky, zapomnělo.

Ale proč to naši předci dělali, že pravidelně každý rok svá těla zbavovali parazitů, plísní a toxických látek ?

Asi na tom něco bude, když se to dělalo dříve a nebylo vše tak propojené finančně jako dnes. Jen vy sami se můžete rozhodnout, zda budete věřit a spoléhat se na dnešní „fakta 21. století" , nebo začleníte detoxikaci těla do svého života.

Jak detoxikace probíhá ?

S přihlédnutím na Váš zdravotní stav se sestaví seznam činností a technik pro vyčištění vašeho těla. Vychází se z detekování toxických látek ve vašem těle. Mezi techniky detoxikace patří bylinky, cviky, a speciální programy na „ničení" parazitů.

Naše těla jsou dokonalá. Když je vyčistíme, fungují skvěle, odolávají více běžným nemocem a co více, omezujeme výskyt civilizačních chorob jako cukrovka, infarkty, mozkové mrtvice, roztroušená skleróza, Alzheimerova choroba, mozkové mrtvice, metabolický syndrom, rakoviny apod.

Věřím, že Vám detoxikace těla pomůže tak jako mně.


Další články z rubriky Metody hubnutí

Dieta v krabičkách pomůže zhubnout, ale neřekne, jak si kila udržet

Lidé, kteří spoléhají na krabičkovou dietu, skutečně zhubnou. Se zdravou redukční výživou to však někdy nemá příliš společného.

„Víme, že v některých krabičkových dietách jsou na svačinu dodávány pudinky nebo műsli tyčinky, které obsahují příliš mnoho cukrů, ale málo prospěšných látek, které jsou pro zdravé hubnutí opravdu důležité,“ upozorňuje Kristýna Galová z brněnského Institutu kompliment, který se zaměřuje na redukci váhy pod vedením odborných poradců. Hlavní problém diet z krabiček však vidí jinde.

Hormony a obezita – 2. ČÁST

V první části článku „Hormony a obezita" jsme si vysvětlili které hormony a jakým způsobem ovlivňují náš metabolismus. V dnešní části se vám pokusíme přiblížit další velmi důležité hormony, které patří mezi hlavní regulátory našeho příjmu, a to LEPTIN a GHRELIN.

Raw food (syrová strava): módní trend nebo zdravý způsob stravování

Teorie syrové stravy (raw food) je založena na principu, že tepelná úprava potravin na 40 stupňů Celsia zabíjí vše živé v potravině (hlavně enzymy), snižuje stravitelnost a využitelnost vitamínů, minerálů a koncentrátů z rostlin.

Newsletter





Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: