Ovoce v zimě...

Autor: Mgr. Alexandra Tilpová

Ovoce v zimě...

Máte chuť na něco dobrého, křupavého a zároveň plného vitamínů, menirálů, potřebné vlákniny? Že nic takového neexistuje? Omyl...

Je tady pro Vás křupavé ovoce - jahody, banány, maliny, ostružiny, černý rybíz...všechno se to tak nádherně rozplývá na jazyku a tolik to voní. Neznám lepší a zdravější svačinku než si dát ovoce například s tvarohem nebo jogurtem.

Lyofilizace je způsob sušení ovoce mrazem, kdy je uchováno nejvíce vitamínů, minerálních látek a hlavně, nic se do ovoce uměle nepřidává. Chuť je taková, jako byste ho právě utrhli čerstvé.  

V zimě, kdy se k nám většina ovoce a zeleniny dováží a dozrává cestou není úplně snadné dosáhnout své denní dávky vitamínů, navíc ovoce a zelenina chuťově příliš nepřipomínají to, co známe v létě. Mnohdy je jejich chuť umělá a může být příčinou toho, že je přestaneme během zimy zařazovat do jídelníčku. Abychom však nestrádali, sáhneme po vitamínech chemicky vyrobených...není tohle všechno zbytečné? Chemie je kolem nás všude spousta a navíc naše tělo si dokáže velice lehce zvyknout na to, že mu vitamíny dodáváme uměle a poté, co s přísunem přestaneme se s tím nedokáže vyrovant - a onemocnění je tu.

Výborně se hodí do ranního müsli, do teplé vločkové nebo rýžové kaše. Ideální balení na cesty - na lyže, běžky - je vždy po ruce a Vy si tak můžete dopřát svojí denní dávku vitamínů.

 

Přijďte se k nám přesvědčit a my Vám slibujeme, že už nebudete chtít jinak! Navštivte náš obchůdek plný "zdravého mlsání" Na Sadech 24, České Budějovice - Po-Pá: 8.00 - 16.00 

 

Nechte tělo pracovat tak, jak má a zkuste LYOFILIZOVANÉ OVOCE...HROZÍ VÁM POUZE JEDNO NEBEZPEČÍ - TA CHUŤ VÁS NAPROSTO DOSTANE A VY NEBUDETE MOCI PŘESTAT..




Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: