Monika Surmajová



Děsíte se každé ráno při pohledu do zrcadla? Máte ochablé svalstvo a mizernou kondici? Bojíte se stoupnout na váhu, rok od roku kupujete větší šaty a Váš sen o vysněné postavě se začíná pomalu rozplývat? Nevíte si rady v oblasti výživy a doplňků, nemáte ponětí, jak sestavit vyvážený jídelníček? Vaše snahy o zhubnutí skončily jojo efektem? Ať děláte co děláte, nemůžete nabrat svalovou hmotu?Neházejte flintu do žita! Pomůžu Vám přiblížit se k Vašemu cíli. Ať už chcete mít štíhlou, ladně tvarovanou postavu, nebo zvýšit svalový objem. Můžete se zase cítit se sebevědomě, být zdravější a energičtější. Nabízím zkušenosti nejen s tvarováním postavy, ale i obsáhlé znalosti o výživě, které čerpám téměř výhradně ze zahraničních zdrojů a aktuálních studií. Poskytuji nejen jednotlivé služby, ale i cenově zvýhodněné balíčky. Záleží mi na Vašem úspěchu!Co ode mne můžete očekávat?Zájem o Vás. Profesionalitu. Motivaci. Upřímnost. Vytrvalost. Otevřenost. Pozitivní přístup.Tohle ode mne nečekejteZázraky na počkání. Pokud chcete zachovat svou hormonální soustavu v chodu a toužíte po trvalých výsledcích, nechtějte po mně shození 10 kilo za měsíc. Nebudu hazardovat s Vaším životem.Zázračné pilulky, koktejly a jiné nesmysly, které ve výsledku ochudí jen Vaši peněženku.Rychlé návody na hubnutí nebo nabírání. Snahu Vám prodat něco, co nepotřebujete. Co očekávám od Vás?Chuť spolupracovat. Důvěru a otevřenost. Chcete už konečně trvalou změnu? Napiště mi nebo zavolejte. Společně dosáhneme cílové pásky na cestě za vysněnou postavou ☺ 

Telefon: 731223016
E-mail: formovanitela@formovanitela.cz
Skype: Formování těla
WWW: www.formovanitela.cz
Facebook:
Adresa: Halasova 898/12
46006 Liberec 6

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: