|
Mgr. Erika Pavlíková, MBAhu.ha/hubnutí-hadryPoskytuji služby v oblasti výživového a stylového poradenství. Unikátní propojení těchto dvou služeb mi umožňuje věnovat se klientovi komplexně, a tím dosahuji maximální spokojenosti zákazníků. Samozřejmě lze poskytovat služby v jednotlivých oblastech odděleně. Cena konzultace (60 minut): 450 Kč, v případě výživového poradenství jsou vhodné konzultace 2x za měsíc, pokud si klient nepřeje jinak, cena zahrnuje následnou mailovou komunikaci Cena za profesionálně vedený nákup (3 - 4 hodiny v nákupních centrech a obchodech - Praha): 1000 Kč, před prvním nákupem je nutná konzultace v ceně 450 Kč. OD LEDNA 2016 NOVÝ PROJEKT "MAILOVÉ HUBNUTÍ", více na webových stránkách Při dlouhodobější spolupráci je možné domluvit výhodné balíčky služeb. Výživové poradenství: - analýza Vašeho současného stravování, navržení změn Vašeho jídelníčku, jídelníček na míru, pravidelné revize Vašeho postupu, mailové konzultace v rámci ceny, konzultace pro udržení váhy Stylové poradenství: - analýza a revize Vašeho šatníku, navržení změn Vašeho oblékání, profesionálně vedené nákupy (Praha), oblečení pro příležitosti, nový outfit Více zde: http://hubnuti-hadry.webnode.cz
|
Články
25.04.2016
Ale opravdu tomu tak je? S tím ti poradí výživová poradkyně Mgr. Erika Pavlíková, MBA., se kterou jsem připravila tento článek.
14.12.2015
Poruchy příjmu potravy jsou onemocnění, která jsou závislá na společenských a kulturních vlivech - jednoduše řečeno - jsme pod neustálým tlakem toho, co si o nás myslí ostatní, svět médií nám dává neustále najevo, jak bychom měli vypadat.
Záchvatovité přejídání - nepleťme si to s občasným přejedením se při oslavě či návštěvě babičky :-) - je porucha, nemoc, při které se střídají záchvaty přejídání (množství jídla mnohonásobně převyšuje běžnou porci) a následně přehnané omezování v jídle v důsledku výčitek z předchozího přejídání. Začíná být stále více rozšířené, vedle anorexie a bulimie.
23.11.2015
Stravování mladé generace je velmi aktuální téma. V době růstu a dospívání potřebuje tělo vyvážené množství základních makroživin, tedy bílkovin, sacharidů a tuků. Nemělo by chybět dostatečné množství ovoce a zeleniny, kvůli minerálům, vitamínům a vláknině. Pokud stravě nevěnujeme v této době patřičnou pozornost, zaděláváme si na problémy se zdravím, a to nejen ve vzdálené budoucnosti, ale bohužel i v té blízké. Stále se snižuje věk, ve kterém se objevuje cukrovka II. typu, vysoký krevní tlak. Mladých lidí s nadváhou (dokonce s obezitou) přibývá, přibývají problémy s klouby, šlachami, mnoho mladých má potíže s imunitou.