Ing. Lenka Diblíková, Ph.D.

LifeUp



 

LifeUp výživová poradna

Nabízíme služby v oblasti výživového poradenství, dále koučování v oblasti zdravého životního stylu a nabízíme svým klientům široké spektrum poradenských služeb. Dietu sestavuje certifikovaný výživový poradce na základě komplexní analýzy složení těla. Pracujeme rovněž s klienty se specifickými stravovacími požadavky – těhotnými maminkami, celiatiky a diabetiky.

Provádíme komplexní analýzu složení těla. Sestavení individuálních jídelníčků - hubnutí, sport, celiakie, diabetes. Vytvoření individuálního sportovního plánu. Podle zájmu vám také rádi pomůžeme s výběrem vhodných cviků ať na doma, či do posilovny. Cvičební plán sestavuje trenér každému klientovi "na míru". Zohledněn je přitom individuální stav svalového aparátu, zdravotní stav a obecně klientův životní styl. Plán je vždy navržen tak, aby splňoval přání a požadavky klienta, ať už se jedná o redukci váhy, tvarování těla nebo cílený nárůst svalové hmoty.

V našem eshopu naleznete výživové doplňky pro zdraví i pro sportovce. Dále přírodní a zásaditou kosmetiku a k tomu nabízíme další kosmetické služby - profesionální líčení k jakékoli příležitosti. Nabízíme též literaturu týkající se zdravého stravování a zdravého životního stylu.
 
 
Pokud potřebujete poradit s hubnutím, vyzkoušejte nás.
 
Dieta od nás je zdravá, funkční a zvládnutelná.

LifeUp Váš výživový a lifestylový poradce

výživový poradce lifeup


Telefon: 777953652
E-mail: lifeup@email.cz
WWW: www.lifeup.cz
Facebook:
Adresa: Janského 2508
15500 Praha 13
Pobočky: Moravská 772/10
500 09 Hradec Králové 9

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: