Čaje a jejich účinky na zdraví a použití v dietetice (seminář v Ostravě)

Rubrika: O potravinách
Autor: Středisko vzdělávání s.r.o.

Čaje a jejich účinky na zdraví a použití v dietetice (seminář v Ostravě)
Seminář spojený s ochutnávkou bude v březnu pořádat v Ostravě Středisko vzdělávání s.r.o. Jeho tématem budou Čaje a jejich účinky na zdraví a použití v dietetice. Zváni jsou nejen výživoví poradci, ale také všichni příznivci zdravé stravy, bylinek a samozřejmě čajů všech druhů!

Obsah výuky:
* Čaj pravý - druhy čaje
* Čaje nepravé - ovocné, bylinné
* Bylinné čaje na podporu trávení
* Bylinné čaje na podporu činnosti jater
* Bylinné čaje podporující diurézu
* Bylinné čaje využívané jako tonika a adaptogeny
* Zařazení čajů a osvěžujících nápojů do denního pitného režimu - zdroj vitamínů a minerálů

V rámci semináře proběhne ZDARMA ochutnávka čajů.


Termín: úterý 25. 3. 2014 (16:00 do 19:00)

Lektor: odborník na léčivé rostrliny
Rozsah: 4 vyuč. hodiny
Výstup: osvědčení o absolvování semináře
Cena: 690 Kč (přihlášky na info@vsostrava.com, tel. 775 791 340)

Více informací: http://vsostrava.com/odborne/#vyziva


Další články z rubriky O potravinách

Hurá, hurá, je tady sezona CHŘESTU!

Letos díky počasí poněkud brzo, ale je tady sezóna chřestu. Máte ho rádi? Já moc!
Chřest je velice chutná zelenina, která se dá výborně využít v kuchyni, recepty s ním jsou jednoduché a podle mé zkušenosti - čím jednodušší úprava, tím větší mňamka.

Bílkoviny jako podstatná součást hubnutí

Máte oslabenou imunitu, špatnou hojivost ran nebo se cítíte zesláblá a unavená? Máte potíže s pletí a řídnutím vlasů? Důvodem může být nedostatek bílkovin v jídelníčku a je třeba je okamžitě navýšit!

Newsletter





Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: