Čaje a jejich účinky na zdraví a použití v dietetice (seminář v Ostravě)
Rubrika: O potravináchAutor: Středisko vzdělávání s.r.o.
Obsah výuky:
* Čaj pravý - druhy čaje
* Čaje nepravé - ovocné, bylinné
* Bylinné čaje na podporu trávení
* Bylinné čaje na podporu činnosti jater
* Bylinné čaje podporující diurézu
* Bylinné čaje využívané jako tonika a adaptogeny
* Zařazení čajů a osvěžujících nápojů do denního pitného režimu - zdroj vitamínů a minerálů
V rámci semináře proběhne ZDARMA ochutnávka čajů.
Termín: úterý 25. 3. 2014 (16:00 do 19:00)
Lektor: odborník na léčivé rostrliny
Rozsah: 4 vyuč. hodiny
Výstup: osvědčení o absolvování semináře
Cena: 690 Kč (přihlášky na info@vsostrava.com, tel. 775 791 340)
Více informací: http://vsostrava.com/odborne/#vyziva
Další články z rubriky O potravinách
U mě v kuchyni - zásoby ve spíži
Na zdraví!?
Hlídáte si, co jíte a přesto nehubnete? A co ALKOHOL? Tady je přehled, kolik kalorií nám k dennímu příjmu přidá sklenička vína, půllitr piva nebo panák tvrdého alkoholu.