Bc. Magdaléna Soukupová

Certifikovaná výživová poradkyně a instruktorka fitness



Jmenuji se Magdaléna Soukupová, pocházím kousek od Třebíče, ale působím i v Brně a u Břeclavi. Věnuji se cvičení a s tím spojenému i zdravému stravování - jsem certifikovaná výživová poradkyně a instruktorka fitness. Jsem také členkou Aliance výživových poradců ČR a Vegan sport club, v rámci kterého pořádám veřejné tréninky. Dělám stravovací plány jak pro klasicky se stravující klienty, tak i pro vegany a vegetariány.

Výživové plány
Sestavím Vám jídelníček na míru k dosažení Vámi stanoveného cíle. Přizpůsobím jej Vašemu dennímu režimu a časovým možnostem, budeme ho spolu pravidelně konzultovat a měnit dle Vašich potřeb. Možnost jídlakombinovat dle Vaší vlastní chuti. Jídelníčky pro masožravce, vegany i vegetariány.

Tréninkové plány
Zpevnit tělo, nabrat svaly, či začít se jen zdravě a správně hýbat? Sestavím Vám individuální tréninkový plán, který následně budeme zhodnocovat a případně upravovat. Více variant jednotlivých cviků dle Vaší fyzické zdatnosti (začátečníci/mírně a středně pokročilí/pokročilí).

Analýza kompozice těla na InBody
Měření na bioimpedančním přístroji Vám prozradí věci, které pouhým okem neodhalíte. Zjistěte poměr svalů a tuku v jednotlivých částech Vašeho těla a ještě mnohem víc. Mějte pod přesnou kontrolou své pokroky. Měřím na InBody 230 a InBody R20.

Osobní i online služby
Jste z daleka nebo nemáte mnoho času na pravidelné konzultace? Nevadí! Poskytuji jak osobní služby, tak i online služby bez nutnosti setkání.

Konzultace a asistované nákupy
Máte nejasnosti ohledně Vašeho stravování či pohybu? Nebo se ztrácíte v množství potravin a nevíte, které produkty jsou/nejsou zdravé a jaké tedy vložit do svého nákupního košíku?

Osobní i skupinové tréninky
Trénovat můžeme spolu sami, nebo máte možnost navštívit mé skupinové lekce či veřejný venkovní trénink.


Telefon: +420721375859
E-mail: magda.sou@seznam.cz
WWW: www.MagdaSoukupova.cz
Facebook:
Adresa: Tržní
61800 Brno
Pobočky: Jaroměřice nad Rokytnou, Třebíč, Břeclav

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: