Ing. Barbora Hudáková Janšová



Jsem výživový poradce, instruktor aerobiku, bodystylingu a body and mind. Pokud chcete udělat něco se svým zdravím, kondicí nebo chcete zhubnout či nabrat váhu, ráda Vám pomůžu!Nabízím vám individuální poradenství v oblasti výživy, zdravého životního stylu a pohybových aktivit včetně zdravotního cvičení. Vše s ohledem na Vaše zdravotní omezení.Problémy v oblasti výživy a pohybu řeším individuálním přístupem. Nenabízím žádné zázračné přípravky na hubnutí ani univerzální návody. Neváhejte mne kontaktovat, sestavím Vám individuální výživový a cvičební plán přímo na míru dle vašich časových možností. Stanovíme si reálný cíl a já vám vytvořím plán k jeho dosažení.Ukážu Vám, jak správně a vhodně cvičit a zdravě se stravovat.Nebudete hladovět, naučím Vás ovládat své chutě.Samozřejmostí je online podpora po celou dobu spolupráce.Své úsilí můžete podpořit analýzou složení těla měřením na profesionálním přístroji na bázi bioimpedance.Dárkové poukazy na veškeré nabízené služby.Objednávky na tel.: 776 187 790, e-mail: vyzivapohyb@seznam.cz.

Telefon: 776187790
E-mail: vyzivapohyb@seznam.cz
WWW: www.vyzivapohyb.cz
Facebook:
Adresa: Okružní 621
73932 Vratimov

Dotaz na poradce

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři

Doporučit známému

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři



Přihlášení

Facebook
Sponzorovaný odkaz: