Vánoční cukroví ze šmakouna
Rubrika: Zdravé receptyAutor: Tereza Látová

Šmakounky:-)
Šmakoun přírodní 200 g
Olej řepkový 150 g
Kokos 60 g
Sirup z agáve 60 g
Rýžová hladká mouka 50 g
Hořká a bílá čokoláda na ozdobení.
Šmakoun s olejem a sirupem rozmixujeme v mixéru. K směsi přidáme rýžovou mouku a kokos. Vypracujeme těsto a na plech s pečícím papírem tvarujeme malé placičky.
Pečeme při 200 stupních asi 15 minut.
Po vychladnutí zdobíme rozpuštěnou čokoládou.
Další články z rubriky Zdravé recepty
Avokádový krém
Už jste uvažovali nad tím, čím si zpříjemníte první máj - lásky čas? Přináším tip na rychlý, zdravý a chuťově výborný dezert, který potěší vaše srdce.
Sladké koláčky z řepy a kokosu (bezlepkové)
Kokosky s řepou zaujmou na první pohled svou tmavorůžovou barvou. Následně překvapí i chutí. Navíc už po staletí je červená řepa známá svými příznivými účinky na naše zdraví a činnost trávicího ústrojí a jater. Je obzvláště vhodná při léčbě chronického únavového syndromu. Koláčky jsou plné dobrot pro lepší náladu.
Mlsejte o Vánocích zdravě
Specialisté z Centra přes výživu a zdraví pro Vás připravili tipy pro zdravé mlsaní o Vánocích.
Newsletter
Copyright © vyzivovi-poradci.cz 2010-2014, Vytvořil Pixman s.r.o.