Jídlo je běžnou součástí každodenního života člověka. Jídlo a energie, kterou během dne přijmeme, není pouze pro zahnání hladu, ale je hlavně potřebná pro fungování životně důležitých funkcí. Potrava je tedy vklad k celkovému našemu zdraví. Základem každého zdravého životního stylu je strava, pohyb, duševní klid a pohoda, dostatek spánku, vyhýbání se návykovým látkám.
Středisko vzdělávání s.r.o. Vás zve na další seminář, který je vhodný nejen pro výživové poradce, ale také pro všechny, kdo se zajímají o zdravou stravu. Tentokráte jsme pro Vás připravili téma
Obiloviny - jejich tradiční a netradiční zpracování a zařazení obilovin do jídelníčků.
Milí příznivci sportu a zdravého životního stylu,
slovy Petra Fořta je :“ jednoznačně neoddiskutovatelným konstatováním bezpochyby fakt, že způsob výživy přímo koreluje se zdravotním stavem.“ Jak koreluje sportovní výživa se zdravotním stavem fyzicky přetíženého sportovce nuceného podávat stále nejlepší výkony, zvládat kombinaci stresu při tréninku i soutěžích a ne třeba zrovna ideálního přístupu ke stravě? Oslovila jsem pět odborníků se stejnými otázkami. Nabízí se pět úhlů pohledu.