Detoxifikační kůra, DEN 2

Rubrika: Sezonní záležitost
Autor: Ing. Petra Švrčková

Detoxifikační kůra, DEN 2
Zvládli jste první den, máte tedy za sebou to "nejhorší" :-)
Dnes si můžete pochutnat na studeném salátu z bulguru na marocký způsob a k večeři se zahřát zelňačkou.
Ke snídani jsem opět zvolila kaši z ovesných vloček, která obsahuje spoustu vlákniny a vitamínů skupiny B. Pokud chcete změnu, dejte si třeba pečivo s rybí pomazánkou (sardinky, kremžská hořčice, kyselá okurka, bílý jogurt). Jinak pozor na tradiční přílohy k pečivu, které si pro tentokrát musíte odpustit.
Ke svačině zbyl mrkvový salát ze včerejšího dne. Jinak lze také zvolit jakékoli ovoce či zeleninu a bílý jogurt či kysané podmáslí.
TIP Tentokrát není třeba se dívat na celkový energetický obsah. Tělo si samo řekne o množství jídla a tím, že vyloučíte všechny „nezdravé" potraviny, nemusíte se bát, že přiberete.
Celý článek včetně fotografií a receptů najdete na Facebooku (www.facebook.com/fitandfuncz)

Další články z rubriky Sezonní záležitost

Jarní očista na východní způsob

Jedná se o postupy, které jsou osvědčené mnoha staletími. Asijská a indická strava je lehká, výživná a pročišťující. Právě proto je tak účinná a pomáhá tělu se rychle zregenerovat.

Což takhle dát si…

Špenát? A co třeba jablko? Dali jste si novoroční předsevzetí? Chcete konečně zhubnout?

Nebo si jen po vánočním hodování trochu pročistit tělo? A pokud možno bez větších nákladů?
Pak jste na správném místě. Jablka má jistě každý doma ještě od Vánoc, a když ne, jedno nebo dvě kila jablek není až tak velká investice.
Takže jdeme na to a řekneme si, jak na třídenní jablečnou pročíšťovací kůru. Ano vidíte dobře - třídenní a jablečná.

Vánoce plné nástrah

Jsou pro vás Vánoce svátky klidu a pohody? Nebo se nesou ve znamení obžerství a spousty kil navíc, kterých se pak v následujících měsících budete o dost obtížněji zbavovat, než jak jste je získali? Hlavní nástrahy vánoc, pro kila navíc, jsou vánoční cukroví, nekontrolovatelné uzobávání u televize a konečně tradiční Štědrovečerní menu.

Newsletter





Přihlášení
Sponzorovaný odkaz: